Werving & Selectie

Het is ons doel u te helpen succesvol te zijn met uw inkoopfunctie. We selecteren voor u de juiste persoon voor uw specifieke vacature. De inkoopprofessional die de juiste mix van kennis, ervaring, persoonlijkheid en competenties meeneemt. Dat is ons specialisme en daar zijn we goed in.

Informatie voor opdrachtgevers

Conducto biedt expertise bij de praktische uitvoering van uw werving- en selectietrajecten. Onze zoektocht naar uw nieuwe medewerker(s) is gebaseerd op ervaring, competenties en kennis, maar vooral ook op waarden en persoonlijke ambities.

We hebben ruime ervaring met en kennis van uw specifieke doelgroep binnen de arbeidsmarkt. Daarnaast onderhouden we zorgvuldig een groot netwerk van potentiële kandidaten.

Afhankelijk van uw vacature bepalen we samen welke wervingsinstrumenten we inzetten. Uiteraard houden we u tijdens het gehele traject op de hoogte van de voortgang. Met de potentiële kandidaten worden competentiegerichte interviews afgenomen.

We werken op basis van no cure, no pay. Geen resultaat? Dan ook geen kosten voor u. Stopt de nieuwe medewerker binnen de overeengekomen proeftijd? Dan vinden wij kosteloos een andere kandidaat.

Uw organisatie vraagt om inkoopprofessionals die zichtbaar en herkenbaar zijn. En vooral waarde toevoegen!

Informatie voor kandidaten

Iedere professional heeft een eigen aanleiding om zich te richten op nieuwe uitdagingen. Meer verantwoordelijkheid? Meer inhoudelijkheid? De overstap van publiek naar privaat of andersom? Een betere balans tussen werk en privé? We helpen je graag bij de afweging en het concreet nemen van je loopbaanstappen. We komen graag in contact met kandidaten die goed zijn in hun vak. Die zich bovendien blijvend willen verbeteren. Bereid zijn extra meters te maken. Om op die manier het beste uit hun arbeidzame leven te halen.

Tijdens een persoonlijk gesprek willen wij helder krijgen over welke relevante competenties je beschikt. In welke richting jouw loopbaanpad zich gaat ontwikkelen, welke uitdaging je daarom nu zoekt en welke organisatie-identiteit en cultuur daarbij past.

Interesse in een nieuwe werkomgeving? Mail dan jouw cv naar joop.vandenberg@conducto.nl. Je ontvangt altijd op korte termijn een bericht van ons.

Met jouw persoonlijke gegevens gaan we discreet om. We leggen jouw cv uiteraard alleen voor aan opdrachtgevers met jouw volledige instemming.

Vragen over het inzetten van inkoopprofessionals?

Joop is specialist in het werven en selecteren van inkoopprofessionals die passen bij uw organisatie. Niet alleen qua kennis en ervaring, maar vooral ook qua persoonlijkheid en competenties. Hij is bereikbaar via 06 14987305.