Privacyverklaring

9 juli 2018

Wij vinden jouw privacy erg belangrijk, en daarom houden wij ons aan de privacywet. Je gegevens zijn veilig bij ons en we gebruiken ze altijd op een nette manier. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we op www.conducto.nl met jouw informatie doen.

Als je vragen hebt, of wilt weten wat we precies van je bijhouden, neem dan contact op!

Contactformulier en Nieuwsbrief
Met het contactformulier kun je ons vragen stellen of aanvragen doen.

Hiervoor gebruiken wij je naam en e-mailadres. Hier hebben wij een legitiem belang bij: zonder deze gegevens kunnen wij je aanvraag niet in behandeling nemen. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat je tevreden bent met onze reactie. Zo hebben we informatie bij een vervolgvraag direct bij de hand en hoef je niet lang op onze reactie te wachten. Daarbij kunnen we zo onze klantenservice trainen om nog beter te worden.

In onze nieuwsbrief lees je nieuws, tips en informatie over onze producten en diensten. Hiervoor kun je je aanmelden. We gebruiken je geslacht, voornaam, achternaam en e-mailadres. Dit abonnement kun je op ieder moment opzeggen. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink. Je e-mailadres wordt automatisch toegevoegd aan de lijst van abonnees. Deze gegevens worden bewaard totdat je het abonnement opzegt.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen
Wij gaan zorgvuldig met jouw gegevens om en deze zijn alleen inzichtelijk voor bedrijven waar wij een verwerkersovereenkomst hebben. Wij geven je persoonsgegevens niet zomaar aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

In onze website zijn social media links opgenomen, hierbij delen we geen informatie met de platforms zoals Facebook.

Cookies
Onze website gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat je die niet steeds hoeft in te vullen. Maar we kunnen er ook mee zien dat je ons (weer) bezoekt.

Je kunt via je browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige dingen van onze website werken dan niet goed meer.

Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Toch hebben wij geen volledige controle op wat zij zelf met de cookies doen. Lees dus ook hun privacyverklaring.

Google Analytics
Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe jij onze website gebruikt, daarvoor hebben we een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Hierin staan strikte afspraken over welke informatie zij mogen bijhouden. Google heeft geen toestemming om jouw informatie te gebruiken voor andere Google diensten, zoals advertentiedoeleinden en ‘gegevens delen’ staat uit. Daarbij laten we Google jouw IP-adres anonimiseren.

Beveiliging
Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Om je privacy te beschermen, nemen wij de volgende maatregelen:
• Toegang tot persoonsgegevens wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord.
• Wij nemen fysieke maatregelen zoals sloten en kluizen voor toegangsbescherming van de systemen waarin persoonsgegevens opslagen zijn.
• Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen jou en onze website wordt afgeschermd wanneer je persoonsgegevens invoert.
• Wij houden logs bij van elke keer dat iemand persoonsgegevens opvraagt.

Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wanneer onze website wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens
Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

Je hebt de volgende rechten:
• uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
• inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
• het laten corrigeren van fouten
• het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
• intrekken van toestemming
• bezwaar maken tegen een bepaald gebruik.

Klacht indienen
Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens
Conducto B.V
Hollandseweg 7g
6706 KN Wageningen
0318 306581
info@conducto.nl