Geert draagt Conducto over aan Actos Groep

Op 03 april 2019 is de overname door detacheerder Actos Groep een feit geworden en zal Geert Geertsema, oprichter en CEO van Conducto, het stokje over gaan dragen en afscheid nemen van onze organisatie. Het label Conducto blijft gewoon bestaan.

Voor Actos Groep, met vestigingen in Den Haag, Tilburg en Antwerpen, past de overname goed in de gekozen strategie om te groeien en te focussen op content en ontwikkeling. Met de aankoop van Conducto verstevigen we onze positie in de markt van inkoopprofessionals en zijn we, met de labels Inquest, In2Talent en Conducto, nog beter in staat om onze klanten en professionals op hoog niveau te bedienen” aldus CEO Dannis de Redelijkheid.

Voor Conducto betekent de overname een grotere versterking in de markt en een mooie kans om versneld door te ontwikkelen. Geert: ”Ik ben blij met de keuze voor Actos Groep omdat het een ambitieuze en stabiele organisatie is met complementaire labels. Voor Conducto is het ook een kans om naast de publieke tak versneld de private tak in te gaan. 

Geert vertelt verder: “Na 14 jaar wil ik graag andere dingen gaan doen, meer in de sociaal maatschappelijke hoek. Die betrokkenheid, daar wil ik graag een bijdrage aan leveren, van betekenis zijn. Hoe precies? Geen idee nog. Daar kan ik de komende periode over na gaan denken. Voor nu ben ik dankbaar voor hetgeen we hebben opgebouwd. Vanaf de start op de zolderkamer zijn we uitgegroeid tot een bedrijf met een goede reputatie in de markt en personeel dat volledig zelfstandig draait. Dagelijks zijn er zo’n 60 mensen aan het werk die verbonden zijn aan Conducto. Dankbaar naar de docenten toe, de zzp’ers en natuurlijk de collegae. Zij hebben het in feite allemaal gedaan. Ik heb Conducto opgezet maar, vooral de laatste jaren, waren zij het gezicht buiten de deur. Dank!

Geert zal de komende periode nog betrokken blijven bij de organisaties voor een goede overdracht en daarna pas definitief afscheid nemen.