FD Gazellen 2018

Oh jongens, wat zijn we blij en trots op deze mooie prestatie! Op 13 november mochten wij de FD Gazellen 2018 award in ontvangst nemen.

Geert, CEO Conducto: "Ben enorm trots op dit resultaat! Vooral omdat het een gevolg is van de prachtige samenwerking van mijn top collega's, onze trouwe klanten, het hechte docententeam, onze competente inkoop zzp'ers en de leergierige deelnemers aan onze opleidingen." 

Ieder jaar reikt Het Financieele Dagblad de FD Gazellen Awards uit aan bedrijven die ten minste 20% in omzet zijn gegroeid over de afgelopen drie boekjaren. Bovendien zijn de FD Gazellen in het laatste jaar van de onderzochte periode winstgevend. Dit jaar zijn de regels aangescherpt en is de ondergrens van de omzet verhoogd.

Oost-Nederland is een belangrijke leveranciers van snelle groeiers in Nederland. Van alle 680 FD Gazellen komt bijna een op de drie uit Utrecht, Gelderland en Overijssel. Dat bleek tijdens de tweede regio-uitreiking van de FD Gazellen 2018 in het Theater Orpheus in Apeldoorn.

FD Gazellen 2018 - Niels en Joop.pngFD Gazellen 2018 - Niels en Joop.png

Niels Schaeffer en Joop van den Berg nemen namens de hele Conducto crew de award in ontvangst