Nieuws

Conducto deelt graag haar kennis en ervaring. Hieronder vindt u een overzicht van recent gepubliceerde artikelen, nieuwsberichten, gegeven presentaties en overige publicaties.

Conducto is verhuisd!

Omdat we uit ons jasje groeiden zijn we op 4 september verhuisd naar ons nieuwe onderkomen in Bennekom (tussen Ede en Wageningen, vlak bij snelweg A12).

Lees meer

Marketeers en inkopers vinden elkaar

Bank-verzekeraar SNS Reaal introduceerde een gespecialiseerd marcom-inkoopteam voor alle merken. Vervolgens was de vraag hoe het vertrouwen te winnen van de maar liefst twaalf decentrale marketingafdelingen. Een gedetailleerd verslag door Geert Geertsema en Roeland Weits.

download artikel (PDF)

Nieuw: PublicSoft Spendmanagement applicatie

Na een jaar lang bouwen en testen bij Christelijke Hogeschool Ede en Waterschap Peel en Maasvallei is het zover! Onze Spendmanagement applicatie PublicSoft is beschikbaar!

Lees meer

Nieuw: Klachtenmeldpunt Aanbesteden

Met de komst van de Aanbestedingswet per april 2013 is iedere Aanbestedende dienst verplicht om een standaard klachtenmeldpunt in te voeren bij aanbestedingsprocedures. Het blijkt voor veel Aanbestedende diensten niet mogelijk of wenselijk om haar standaard klachtenafhandeling bij aanbestedingsprocedures zelf in te richten. Speciaal hiervoor is Klachtenmeldpunt Aanbesteden opgericht.

Lees meer