Nieuws

Conducto deelt graag haar kennis en ervaring. Hieronder vindt u een overzicht van recent gepubliceerde artikelen, nieuwsberichten, gegeven presentaties en overige publicaties.

FD Gazellen 2018

Oh jongens, wat zijn we blij en trots op deze mooie prestatie! Op 13 november mochten wij de FD Gazellen 2018 award in ontvangst nemen. 

Geert, CEO Conducto: "Ben enorm trots op dit resultaat! Vooral omdat het een gevolg is van de prachtige samenwerking van mijn top collega’s, onze trouwe klanten, het hechte docententeam, onze competente inkoop zzp-ers en de leergierige deelnemers aan onze opleidingen!"

 

Lees meer

Interview Karsten Klein - aanjager "Beter Aanbesteden"

Op 4 december aanstaande zal Karsten Klein als kersverse aanjager "Beter Aanbesteden" een bijdrage leveren aan de Conducto Kennis- en inspiratiedag 2018. In de aanloop hier naartoe hebben we hem alvast een aantal vragen voorgelegd! 

Lees meer

5 Vragen aan Heleen Elen over Circulair Inkopen

Op 4 december 2018 zal Heleen Elen, inkoopcoördinator bij Meerlanden met een passie voor duurzaamheid binnen het inkoopvak, spreken over Circulair Inkopen op de jaarlijkse Conducto kennis- en inspiratiesessie.
Zij zegt hierover: 'Ik hoop de gasten een zetje in de rug te kunnen geven door de drempel van "Hoe dan?, Wat dan? en Waar te beginnen?" te verlagen zodat ze daadwerkelijk bewust circulair gaan inkopen! 
Zelfs een mars van duizend mijl begint met de eerste stap (Lao Tse).' 
Lees hieronder het inspirerende interview met Heleen: 

Lees meer

Van uitkering naar baan met steun van Conducto

Met eigen opleidingstrajecten en coaching schoolt Conducto ICT’ers met een uitkering om tot inkopers, waar de overheid grote behoefte aan heeft. ‘Wij doen iets terug voor de maatschappij, de overheid heeft er een goede medewerker bij en de werkzoekende is geholpen.’ Lees het succesverhaal van Robert van den Berg.

Lees meer

Leergang Praktisch Contractmanagement nu ook officieel erkende PHBO-opleiding

Met veel plezier kunnen wij melden dat de toetsingscommissie van CPION een positief advies heeft afgegeven i.r.t. de registratie van onze opleiding Praktisch Contractmanagement.

Lees meer

Oudere berichten