Nieuws

Conducto deelt graag haar kennis en ervaring. Hieronder vindt u een overzicht van recent gepubliceerde artikelen, nieuwsberichten, gegeven presentaties en overige publicaties.

5 Vragen aan Heleen Elen over Circulair Inkopen

Op 4 december 2018 zal Heleen Elen, inkoopcoördinator bij Meerlanden met een passie voor duurzaamheid binnen het inkoopvak, spreken over Circulair Inkopen op de jaarlijkse Conducto kennis- en inspiratiesessie.
Zij zegt hierover: 'Ik hoop de gasten een zetje in de rug te kunnen geven door de drempel van "Hoe dan?, Wat dan? en Waar te beginnen?" te verlagen zodat ze daadwerkelijk bewust circulair gaan inkopen! 
Zelfs een mars van duizend mijl begint met de eerste stap (Lao Tse).' 
Lees hieronder het inspirerende interview met Heleen: 

Lees meer

Van uitkering naar baan met steun van Conducto

Met eigen opleidingstrajecten en coaching schoolt Conducto ICT’ers met een uitkering om tot inkopers, waar de overheid grote behoefte aan heeft. ‘Wij doen iets terug voor de maatschappij, de overheid heeft er een goede medewerker bij en de werkzoekende is geholpen.’ Lees het succesverhaal van Robert van den Berg.

Lees meer

Leergang Praktisch Contractmanagement nu ook officieel erkende PHBO-opleiding

Met veel plezier kunnen wij melden dat de toetsingscommissie van CPION een positief advies heeft afgegeven i.r.t. de registratie van onze opleiding Praktisch Contractmanagement.

Lees meer

Winnares Conducto prijsvraag!

And the winner is....

Lees meer

Adviescommissie Praktisch Contractmanagement

Welkom in de Adviescommissie van Conducto Inkoopopleidingen: Erwin van Gorkum, Arno van Brakel en Thomas van Doorn.

Lees meer