Nieuws

Conducto deelt graag haar kennis en ervaring. Hieronder vindt u een overzicht van recent gepubliceerde artikelen, nieuwsberichten, gegeven presentaties en overige publicaties.

Kennis- en inspiratiesessie 2018

Met veel plezier kijken wij terug op een geslaagde Conducto Kennis- en inspiratiedag. Via deze weg willen we iedereen nogmaals hartelijk bedanken voor de komst en betrokkenheid. Onze speciale dank gaat uit naar de gastsprekers: Heleen Elen, Jetteke Verlinden-Bijlsma en Karsten Klein.

Met dit jaarlijks terugkerende evenement ben je in een keer op de hoogte van de actuele jurisprudentie en  thema’s binnen het vakgebied inkoop.

Wij hopen je volgend jaar (weer) te mogen verwelkomen.
Save the date: 3 december 2019

Lees meer

ISV Academie - de kick off!

Vandaag is in Den Haag de ISV Academie van start gegaan. Wij wensen alle 23 deelnemers heel veel succes en een leerzame reis in de wereld van Internationaal Sociaal Inkopen. https://lnkd.in/d6JhH7G

Lees meer

FD Gazellen 2018

Oh jongens, wat zijn we blij en trots op deze mooie prestatie! Op 13 november mochten wij de FD Gazellen 2018 award in ontvangst nemen. 

Geert, CEO Conducto: "Ben enorm trots op dit resultaat! Vooral omdat het een gevolg is van de prachtige samenwerking van mijn top collega’s, onze trouwe klanten, het hechte docententeam, onze competente inkoop zzp-ers en de leergierige deelnemers aan onze opleidingen!"

 

Lees meer

Interview Karsten Klein - aanjager "Beter Aanbesteden"

Op 4 december aanstaande zal Karsten Klein als kersverse aanjager "Beter Aanbesteden" een bijdrage leveren aan de Conducto Kennis- en inspiratiedag 2018. In de aanloop hier naartoe hebben we hem alvast een aantal vragen voorgelegd! 

Lees meer

5 Vragen aan Heleen Elen over Circulair Inkopen

Op 4 december 2018 zal Heleen Elen, inkoopcoördinator bij Meerlanden met een passie voor duurzaamheid binnen het inkoopvak, spreken over Circulair Inkopen op de jaarlijkse Conducto kennis- en inspiratiesessie.
Zij zegt hierover: 'Ik hoop de gasten een zetje in de rug te kunnen geven door de drempel van "Hoe dan?, Wat dan? en Waar te beginnen?" te verlagen zodat ze daadwerkelijk bewust circulair gaan inkopen! 
Zelfs een mars van duizend mijl begint met de eerste stap (Lao Tse).' 
Lees hieronder het inspirerende interview met Heleen: 

Lees meer

Oudere berichten