Nieuws

Conducto deelt graag haar kennis en ervaring. Hieronder vindt u een overzicht van recent gepubliceerde artikelen, nieuwsberichten, gegeven presentaties en overige publicaties.

Conducto aanwezig op PIANOo-congres 2019

Op 6 juni zal Conducto ook weer aanwezig zijn op de bedrijvenmarkt tijdens het PIANOo-congres 2019. Deze keer in de Fokker Terminal in Den Haag.

Lees meer

Ronny Verwater (Rijkswaterstaat) gastspreker op Kennis- en Inspiratiessessie

Op 20 juni a.s. zal Ronny Verwater, Coördinator contractmanagement bij het inkoop uitvoeringscentrum voor bedrijfsvoering van Rijkswaterstaat, een bijdrage leveren aan de Conducto Kennis- en Inspiratiesessie. In aanloop hier naartoe hebben we hem alvast 5 vragen voorgelegd.

Lees meer

Geert draagt Conducto over aan Actos Groep

Op 03 april 2019 is de overname door detacheerder Actos Groep een feit geworden en zal Geert Geertsema, oprichter en CEO van Conducto, het stokje over gaan dragen en afscheid nemen van onze organisatie. Het label Conducto blijft gewoon bestaan.

Lees meer

10 Vragen aan Niels

In de reeks “10 vragen aan” is het deze keer de beurt aan Niels Schaeffer, innovatie- en relatiemanager bij Conducto. We blikken terug in de tijd maar kijken vooral vooruit. Welke ontwikkelingen binnen het inkoopvak en opleidingenland staan ons te wachten? (in dit artikel vallen onder meer inkoopprofessionals, contractmanagers en aanbestedingsjuristen onder inkoop)

In 2016 ontmoetten Niels en Geert, huidig CEO, elkaar bij een vrijwilligersevent. Niels vertelt: “Ik had een eigen onderneming en Geert vroeg mij een opdracht voor hem te gaan doen. Het klikte echter zo goed dat Geert me een baan aanbood, in loondienst. Tja, wat doe je dan…?”

Lees meer

Terugblik op 10 jaar Conducto Inkoopopleidingen

Time flies! Conducto Inkoopopleidingen bestaat inmiddels ruim 10 jaar. Graag blikken wij samen met docenten van het eerste uur Suzanne Brackmann en Bonnie Epema en oud-deelnemer Annelies Kranendonk, die inmiddels ook als docent verbonden is aan Conducto, terug op de start in 2008 en de jaren die daarop volgden. Ook delen zij hun visie op de toekomst van het inkoopvak.   

Lees meer

Oudere berichten