Nieuws

Conducto deelt graag haar kennis en ervaring. Hieronder vindt u een overzicht van recent gepubliceerde artikelen, nieuwsberichten, gegeven presentaties en overige publicaties.

Terugblik op 10 jaar Conducto Inkoopopleidingen

Time flies! Conducto Inkoopopleidingen bestaat inmiddels ruim 10 jaar. Graag blikken wij samen met docenten van het eerste uur Suzanne Brackmann en Bonnie Epema en oud-deelnemer Annelies Kranendonk, die inmiddels ook als docent verbonden is aan Conducto, terug op de start in 2008 en de jaren die daarop volgden. Ook delen zij hun visie op de toekomst van het inkoopvak.   

Lees meer

10 Vragen aan Geert

Als intermediair op het vlak van inkoopprofessionals en aanbieder van hoogwaardige inkoopopleidingen heeft Conducto, ruim 13 jaar na haar start in 2005, een brede en vaste klantenkring in (semi-) overheid en bedrijfsleven opgebouwd. In november van dit jaar mochten wij wederom een FD Gazellen award in ontvangst nemen, wat wil zeggen dat Conducto zich tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland mag rekenen.

Oprichter en huidig CEO Geert Geertsema vertelt openhartig en gepassioneerd over het ontstaan, de weg die wij hebben afgelegd en deelt graag zijn visie op de toekomst van het inkoopvak.      

Lees meer

Kennis- en inspiratiesessie 2018

Met veel plezier kijken wij terug op een geslaagde Conducto Kennis- en inspiratiedag. Via deze weg willen we iedereen nogmaals hartelijk bedanken voor de komst en betrokkenheid. Onze speciale dank gaat uit naar de gastsprekers: Heleen Elen, Jetteke Verlinden-Bijlsma en Karsten Klein.

Met dit jaarlijks terugkerende evenement ben je in een keer op de hoogte van de actuele jurisprudentie en  thema’s binnen het vakgebied inkoop.

Wij hopen je volgend jaar (weer) te mogen verwelkomen.
Save the date: 3 december 2019

Lees meer

ISV Academie - de kick off!

Vandaag is in Den Haag de ISV Academie van start gegaan. Wij wensen alle 23 deelnemers heel veel succes en een leerzame reis in de wereld van Internationaal Sociaal Inkopen. https://lnkd.in/d6JhH7G

Lees meer

FD Gazellen 2018

Oh jongens, wat zijn we blij en trots op deze mooie prestatie! Op 13 november mochten wij de FD Gazellen 2018 award in ontvangst nemen.

Geert, CEO Conducto: "Ben enorm trots op dit resultaat! Vooral omdat het een gevolg is van de prachtige samenwerking van mijn top collega's, onze trouwe klanten, het hechte docententeam, onze competente inkoop zzp'ers en de leergierige deelnemers aan onze opleidingen." 

Lees meer

Oudere berichten