Nieuws

Conducto deelt graag haar kennis en ervaring. Hieronder vindt u een overzicht van recent gepubliceerde artikelen, nieuwsberichten, gegeven presentaties en overige publicaties.

Contractmanagement binnen Hogeschool Utrecht - een praktijkvoorbeeld

We vroegen Emile Vinken, Manager Inkoop, wat voor Hogeschool Utrecht de doelstellingen en uitdagingen zijn bij de implementatie van contractmanagement en wat zijn team tot nu toe heeft kunnen bewerkstelligen.

Eén van die teamleden is 
Isabelle Maaswinkel, Strategisch Adviseur Inkoop. Zij volgde de leergang Praktisch Contractmanagement in 2018. Haar vroegen we naar de bruikbaarheid van de opleiding en ook naar wat het betekent om de opleiding te volgen naast een full time baan.

Lees meer

Peter Zomer over Adviesvaardigheden voor Inkopers

Peter Zomer. Hij studeerde in 1992 af als arbeids- en organisatiepsycholoog aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en vervolgens in 2006 als doctor in de Sociale Wetenschappen. Hij bedacht en ontwikkelde de Team Confrontation Method (TCM), een methode voor teambuilding middels verhalende psychologie en storytelling.

Peter geeft trainingen in leidinggeven en teambuilding. Voor Conducto verzorgt hij de training Adviesvaardigheden voor Inkopers.

Lees meer

Thea Smid-Verheul over maatschappelijke meerwaarde op Kennis- en Inspiratiesessie

Thea is gedreven door het verkrijgen van maatschappelijke meerwaarde via élke inkoop, met name via Social Return en Maatschappelijk Verantwoord Inkopen. 

Dankzij haar jarenlange ervaring met inkoop in de private en publieke sector kan zij rijkelijk en enthousiast putten uit voorbeelden. Wij zijn verheugd over haar komst op 20 juni en stelden haar alvast een aantal vragen in de aanloop hier naartoe.

Lees meer

Conducto aanwezig op PIANOo-congres 2019

Op 6 juni zal Conducto ook weer aanwezig zijn op de bedrijvenmarkt tijdens het PIANOo-congres 2019. Deze keer in de Fokker Terminal in Den Haag.

Lees meer

Ronny Verwater (Rijkswaterstaat) gastspreker op Kennis- en Inspiratiessessie

Op 20 juni a.s. zal Ronny Verwater, Coördinator contractmanagement bij het inkoop uitvoeringscentrum voor bedrijfsvoering van Rijkswaterstaat, een bijdrage leveren aan de Conducto Kennis- en Inspiratiesessie. In aanloop hier naartoe hebben we hem alvast 5 vragen voorgelegd.

Lees meer

Oudere berichten