Inkoopopleidingen en -cursussen

De kracht van onze opleidingen, cursussen en trainingen is haar directe aansluiting op uw dagelijkse praktijk.

Bekijk hier al onze inkoopopleidingen en inkoopcursussen: Conducto inkoopopleidingen

De opleider voor inkoop en aanbesteden

Conducto is specialist in het verzorgen van inkoopopleidingen en -cursussen die direct aansluiten bij uw dagelijkse praktijk. In de vorm van open inschrijving en als maatwerk voor uw organisatie. Jarenlange ervaring met het inkoopvak is onze basis, met een brede en vaste klantenkring in de (semi-) overheid en bedrijfsleven.

Wij staan voor heldere communicatie, korte lijnen en een pragmatische aanpak.

Ook over de mogelijkheden voor maatwerk of een incompany opleiding of cursus komen we graag met u in gesprek.

Erkende kwaliteit

Wij stellen hoge eisen aan onszelf en willen beter presteren dan de andere marktpartijen. Om dit te bereiken zetten we in op een sterk praktijkgerichte aanpak in onze opleidingen en cursussen, hoge kwaliteit van docenten, een professionele organisatie en persoonlijke aandacht voor onze deelnemers.

Om succesvol te kunnen blijven houden we onszelf regelmatig de spiegel voor. We vragen feedback aan onze deelnemers en docenten, zowel over de inhoud, vorm, toepasbaarheid en organisatie. Daarnaast hebben we onszelf verplicht om onafhankelijke externe partijen als CEDEO, CRKBO, CPION en ISO op reguliere basis kwaliteitsaudits te laten uitvoeren om erkende kwaliteit te waarborgen. We zijn er trots op dat we erkenning hebben verkregen van al deze vier organisaties.