Inkoopadvies & interim

Bij Conducto vindt u direct de inkoopprofessional die u op tijdelijke basis zoekt. Niet alleen qua kennis en ervaring, maar vooral ook qua persoonlijkheid en competenties. Dat is onze kracht, waarbij we staan voor heldere communicatie, korte lijnen en een pragmatische aanpak.

Inkoopadviseurs en interimmers

Een flexibele schil van inkoopprofessionals en adviseurs helpt uw capaciteitsschommelingen op te vangen en op afroep extra inkoopkennis en ervaring beschikbaar te hebben. Zo blijft uw inkoopfunctie waarde toevoegen.

Het is ons doel u te helpen succesvol te zijn met uw inkoopfunctie. We selecteren voor u de beste persoon voor uw specifieke situatie. De inkoopprofessional die de juiste mix van kennis, ervaring, persoonlijkheid en competenties meeneemt. Dat is ons specialisme en daar zijn we goed in.

De diversiteit aan inkoopprofessionals en adviseurs in ons netwerk is groot. Of het nu gaat om een specialist, generalist of strateeg, een inkoopmanager, procesbegeleider of materiedeskundige. Met ervaring bij overheid en organisaties in de marktsector.

Bent u zelfstandig Inkoopprofessional?

Conducto beschikt over een groot en divers netwerk van interimmers en adviseurs, ieder met een eigen specialisme. We werken uitsluitend met inkoopprofessionals en aanbestedingsjuristen die naast de relevante kennis en ervaring ook beschikken over de juiste competenties om opdrachtgevers op tijdelijke basis te kunnen ondersteunen. Zelfstandig ondernemers (zzp-ers) die bewezen resultaten hebben geboekt en waar we graag mee samenwerken. Daarbij ligt onze lat hoog.

Ben je als inkoopprofessional of adviseur actief en wil je opdrachten uitvoeren bij klanten van Conducto? Neem dan contact met ons op of mail je cv naar joop.vandenberg@conducto.nl. Conducto hecht aan een persoonlijk contact en daarom investeren we graag in een goed kennismakingsgesprek bij ons op kantoor in Bennekom, waarin we de wederzijdse verwachtingen met elkaar delen.

Wij helpen u met de inkoopkennis, ervaring en capaciteit op het juiste moment

Ondersteuning bij uw Europese aanbesteding

Europese aanbesteding vereist vakmanschap. Inhoudelijk en juridisch wilt u zowel rechtmatig als doelmatig de juiste keuzes maken. Wij helpen u hierbij.

Pragmatische inkoopprofessionals Wilt u de aanbestedingsopdracht specificeren? Uw gunningcriteria scherper stellen? Of vraagt u zich af wie uw de aanbestedingsprocedure moet uitvoeren? Conducto helpt u hiermee. Wij kennen de Europese aanbestedingsprocedures van binnen en buiten. U kunt onze inkoopprofessionals inschakelen in elke fase van het aanbestedingstraject. Zowel als procesbegeleider of als materiedeskundige van een specifiek inkooppakket.

Vakkundige aanbestedingsjuristen De aanbestedingsjuristen van Conducto begeleiden u bij de uitvoering van aanbestedingsprocedures. U kunt ze inschakelen voor het gehele aanbestedingstraject, maar ook voor juridisch advies over een bepaald aspect van een lopende aanbestedingsprocedure. Wilt u weten tegen welke juridische risico’s u aanloopt tijdens een aanbestedingsprocedure? Vraagt u zich af of u sterk staat in een aanbestedingsgeschil? Wij geven u een scherpe analyse en een gedegen advies.

Klachtenmeldpunt Aanbesteden

Richt bij ons uw standaard klachtafhandeling bij aanbestedingsprocedures in. Door lid te worden borgt u structureel een onafhankelijke en deskundige klachtenregeling voor uw organisatie en voldoet u aan de regelgeving die in dit kader voortvloeit uit de Aanbestedingswet 2012.

Vaak beschikken aanbestedende diensten niet over onafhankelijke personen met (juridische) kennis van inkoop en aanbesteden buiten haar eigen inkooporganisatie. Bovendien blijkt het lastig om de continuïteit van het klachtenmeldpunt en een snelle behandeling van klachten te waarborgen en wordt al gauw de schijn van belangenverstrengeling gewekt.

Speciaal hiervoor is Klachtenmeldpunt Aanbesteden opgericht om u een gedegen en onafhankelijk alternatief te bieden.

Voor meer informatie, bekijk onze website: www.klachtenmeldpuntaanbesteden.nl

Richt uw standaard klachtafhandeling bij aanbestedingsprocedures in bij ons Klachtenmeldpunt Aanbesteden

Vragen over het inzetten van inkoopprofessionals?

Joop is specialist in het werven en selecteren van inkoopprofessionals die passen bij uw organisatie. Niet alleen qua kennis en ervaring, maar vooral ook qua persoonlijkheid en competenties. Hij is bereikbaar via 06 14987305.